05 april 2010

Påsken 2010

Åååh vad skönt det har varit med 4 dagars ledighet!
På påskafton var mina föräldrar och Adam här på kvällen. Vi åt god påskmat tillsammans och hade trevligt. Adam skulle iväg sedan och träffa sina kompisar, förstås. Det var bra gjort av mina föräldrar som snart är 87 och 85 att gå upp för alla trapporna till tredje våningen där vi bor. Igårkväll kom Adam hit igen =) och åt påskmatsrester tillsammans med oss. Maten smakade ännu bättre dagen efter.
Idag har jag gått långpromenad på landet med vännen M. Det var mulet, lite regn/snö och endast 0 grader. Men vi kämpade på och konstaterade att det faktiskt var riktigt skönt att komma iväg på promenad. C:a 9000 steg blev det!
Idag har J plockat ned de nya hyllorna i köket och burit upp dem på vinden och vitlaserat dem. De behöver nog en strykning till och sedan ska de torka och sedan sättas på plats i köket igen. Det kommer nog en bild då det är klart! Hyllorna köpte vi i Stockholm då vi var där förra helgen i min favvobutik Norrgavel.
Dagens bild kommer från Wikipedia

2 kommentarer:

Anne-Lie sa...

9 000 steg är inte illa, själv ligger jag bara på 7 800 å då har jag ändå varit ute och lufsat;-))
Verkar som om du haft en härlig ledighet!

Änglarnas hus sa...

Så mysigt med påsk och ledighet! jag har också haft både föräldrar och barn m respektive på påsk mat! Härligt med långsittningar tycker jag!

ha det gott!!

Kramis Sanne!