05 juli 2020

Juli-söndag

Fortsätter med några bilder från dagarna i Varberg. Vi är ju hemma nu igen, sedan i torsdags. Våra katt- och husvakter d.v.s. Jens dotter Louise med sambo Filip och lilla Ilse har åkt hem till Stockholm idag. De var här i 10 dagar och under den tiden var Jens och jag i Varberg i fyra dygn. Det var längesedan Jens och jag var bortresta så länge... 
Här hemma jobbar tvättmaskinen på för fullt idag och jag har "veckostädat". Ikväll ska jag gå en motions-promenad med vännen Maria. Hoppas att det regnat färdigt för idag...
Nu har jag 2 veckor semester kvar och vi har inget speciellt planerat. Det lite ostadiga vädret verkar hålla i sig och då blir det troligen lite hemmafix inomhus. Kanske dags att slipa och måla trappan?
Vi behöver också klippa våra häckar men då får det inte regna. Det brukar ta minst en heldag att klippa häckarna och ta hand om klippet.
När vi kom hem från Varberg hade våra jordgubbar börjat mogna =) Vi har också börjat skörda potatis. Det omväxlande vädret verkar vara bra för allt som växer i trädgården.
Avslutar dagens inlägg med denna fina bild, som Arwid skickade häromdagen, på lilla Lo med mamma Lotta. Längtar till nästa gång vi ses!
Ja, det var allt från mej idag! Hoppas att ni alla har en fin sommar!

Inga kommentarer: