02 oktober 2022

Oktober-helg

Hade en trevlig, rolig och bra jobb-dag igår på min gamla arbetsplats i Mantorp. Vi var fyra som vaccinerade i högt tempo och allt flöt på helt suveränt bra. Kändes lite som på "den gamla goda tiden". Kul att träffa mina gamla jobbarkompisar också även om vi inte hann prata så mycket.

Igår eftermiddag planterade jag en höstljung på kyrkogården. Pratade i telefonen med Arwid och Lo och med Adam. Några av dem blev förkylda efter veckan här och jag hoppas nu att alla blir friska så vi kan ses i Göteborg nästa helg.

I morse pratade jag videosamtal med Arwid och Lo =) Sedan tog jag bilen till vännen Maria och vi gick motionsrundan i ett lätt duggregn. När vi kom tillbaka drack vi var sitt glas vatten inne i Marias kök. När jag kom hem åt jag lunch och sedan ut i trädgården. Min tidigare jobbarkompis Suzanne kom och plockade äpplen i min trädgård. Hon fick också med sig ringblommor och dahlior i bukett. Kul med besök och en liten pratstund! Jag fortsatte sedan med lite trädgårdsarbete. När jag kom in igen var det dags för dagens rensa och kasta. Bra att göra lite sådant varje dag. Fick sedan några videofilmer från Lotta på Lo som lärt sig cykla idag. Så kul att se =) Nu ska jag göra mig en stor kopp te, tända ljus och läsa min lånebok.

I veckan som kommer ser jag fram mot två jobb-dagar i Boxholm och jag längtar till Göteborgsresan torsdag till söndag =) Hoppas också att mitt fina hus landar på Hemnet i veckan.

Nu vet ni hur jag har det ;)

Ha det bra alla ni därute, ta hand om Er själva och varandra, var rädda om er och njut av livet! 

Inga kommentarer: