19 november 2022

Shopping-lördag

I eftermiddag när snön kom satt jag inne i värmen tillsammans med vännerna Ankan och Malou på mysig restaurang i grannstaden Linköping. Vi avslutade vår shopping-lördag med en sen lunch. 

Dagen började med att Ankan och jag tog pendeltåget till Linköping kl. 09.55. Vi träffade sedan Malou inne på Åhléns, där jag köpte en mössa. Efter ytterligare en butik var det dags för fika, vi satt länge vid härligt fönsterbord på övervåningen på Linds Bageri. Sedan dags för shopping-runda, köpte några snyggare "mysbyxor" och tre olika sorter te. Efter lunch på Brasserie Bouquet sa vi hejdå till Malou. Ankan och jag tog pendeltåget 15.46 hemåt i snöyran. En super-mysig och rolig dag tillsammans!

Här är mina vänner Malou och Ankan. Vi har för många år sedan jobbat tillsammans men när vi hamnade på olika arbetsplatser började vi med "shopping-lördag" vår och höst, en tradition sedan c:a 16 år. Det viktiga är inte själva shoppandet, det viktiga är att vi träffas.
Här är Ankan och jag =) Vi arbetar tillsammans nu igen, när vi vaccinerar på Vårdcentralen i Boxholm. Ingen kan väl tro att Ankan är 11 år äldre än mig? Hon är alltid så fräsch och tjusig!
Nu har jag landat hemma i soffan, tänt en massa ljus och druckit två stora koppar äppel-te.

Ha en fin lördagkväll allesammans!

Inga kommentarer: