15 november 2022

Vinterpynt och dagsform

 
Har smygstartat lite med "vinterpynt" på köksbordet. Mysigt! 

Igår eftermiddag gjorde jag ett arbetspass på min tidigare arbetsplats i Mantorp. Det innebär vaccinering i ett rysligt högt tempo, blir varm och svettig av arbetet men det är kul ändå =) 

Idag är jag ledig, började dagen med en lång stavgångsrunda efter frukost. Nu har jag precis ätit lunch och relaxar med en kopp te och bloggande. Har också fixat med lite bank-ärende på förmiddagen, har mailat min nya kontakt-person på banken och bett om hjälp med några ärenden. Det är fortfarande en del att göra med "det praktiska" efter min sambo. Har också, för första gången i mitt liv, bokat tid för byte till vinterdäck på bilen, bokade in en tid på måndag förmiddag. Skönt att få det gjort innan jag ger mig iväg med bilen till Arwid med familj.

Ikväll ska jag träffa två jobbarkompisar på Café Gusto här i staden. Det ser jag fram emot, ska bli jättekul att träffas igen.

Efter allt som varit börjar jag, som jag skrivit tidigare, känna igen mej själv. Under den här tiden har måendet varit mycket varierande, lite berg-och-dal-bana, men nu känns det lite mer stabilt. Jag är obeskrivligt tacksam över allt stöd jag känt från familj och vänner. Tack alla!

Ha en fortsatt fin vecka allesammans! Vi ses igen här i bloggen!

Inga kommentarer: