09 december 2023

Andra-advents-helg

Igår morse vaknade jag tidigt att kände mej sjuk efter vaccineringen. Var hemma och tog det lugnt hela dagen. Vaknade i morse och kände att nu är jag frisk igen. På förmiddagen gick jag en promenad till lekplatsen vid fästningen där jag träffade Arwid, Lotta, Lo och Tuva. Vi åkte sedan iväg med bilen för att köpa lite vinterkläder till julresan.

Tog dessa inomhus-bilder i morse och ni får ursäkta den lite gula bildkvalitén som inte försvinner trots redigering. Men vad gör det? Allt är inte alltid perfekt som tur är.

När vi hade handlat klart åkte vi hem till mej och fixade lunch, en god vegetarisk lasagne sedan kaffe på maten med hembakad lussekatt, biskvi och chokladdoppad kokos-topp. Sedan började vi planera julhelgen, Adam var med på videosamtal, vi bestämde lite omkring maten och vem som tar med vad osv.

Hit ska vi åka och fira jul och åka skidor. Skulle väldigt gärna åka lite skidor i backarna men.... det är typ 20 år sedan jag stod på ett par skidor senast. Vi får se hur det blir men lite längdåkning kommer det bli i alla fall.

När Arwid, Lotta, Lo och Tuva åkt hem gick jag en promenad till staden och hämtade ett paket. Det var så vackert i staden med all julbelysning, det var mörkt ute, snöblandat regn och jag blev genomblöt men det gjorde inget, känner mej så glad och tacksam över mitt liv här i Varberg.

Inga kommentarer: