19 januari 2020

Vi har målat om

I helgen har vi äntligen gjort det =) Vi har målat om i stora gästrummet (vi har ett lite gästrum också). När vi flyttade hit för lite mer än 7 år sedan var det rosa fondväggar i tre av sovrummen. I det här rummet målade om vi om det rosa till en grön fondvägg då. Men den gröna nyansen blev inte riktigt som vi hade tänkt oss. Övriga väggar i rummet är vita, det var lite fula märken i väggarna nu och lite allmänt sjaskigt som det blir med åren. 
Nu har vi målat alla väggar ljusgrå efter inspiration från väggfärgen i Adams vardagsrum. Det blev jättefint och nu är vi nöjda. På sänggaveln ligger en ny tavelhylla som ska upp på väggen sedan. De fyra tavlorna får stå på nya hyllan i stället för att hänga på väggen.
Bildkvaliten blev inte den bästa här ser jag, lite gult i bilden som det lätt blir när det är lite för mörkt.
Här ser man den grå nyansen riktigt bra. Ska bli kul att sätta upp gardiner sedan och göra fint. Det är i det här gästrummet som jag gör mina yogapass (när vi inte har gäster på besök).
Och här ser vi taklampan som vi köpte för ett tag sedan. Det blir ju en hel del jobb när ett rum ska målas om men... det har varit jättekul att måla och se hur fint det blir. Nu hör jag att Jens sätter tillbaka golvlisterna. Nu är det bara det roliga kvar, att fixa och göra fint igen.
Fler bilder kommer sedan när allt är klart.

Inga kommentarer: