13 augusti 2020

Sommar, sol och bad med mera

Inatt gick jag upp vid 01.20 klädde på mig, tog med mej filt och satte mig i en solstol på altanen, vippade bakåt så jag kunde se alla stjärnorna och sedan såg jag det... en massa fina stjärnfall. Det var häftigt och magiskt vackert, en timme satt jag där ute i mörkret. Härligt!
Idag städ- och tvätt-dag och sedan strand- och bad-dag =) Vi åkte som vi brukar till Södra Järnevid i Nässja utanför Vadstena och badade i Vättern.
Vi går en bit utmed stranden och hittar en plats för oss själva. Jag badade länge, simmade omkring och njöt av sommar, sol och bad. Sedan strandmacka och sedan åkte vi hem och vattnade.
I tisdags kväll åkte Arwid, Lotta och Lo till Linköping där Lottas föräldrar bor. Lo har själv packat sin lilla ryggsäck och är på väg till bilen tillsammans med mamma Lotta. Pyjamasen är på och Lo sov sedan hela vägen i bilen. I morgon kommer de hit =) Underbart!
Idag läste jag på Lottas Instagram att det idag är nio år sedan hon köpte en soffa på Blocket. Den som sålde soffan var Arwid. Det var så de träffades! Lotta har sålt soffan vidare men har behållt soffans ursprungliga ägare 💗 Vilken romantisk, fantastiskt fin och verklig kärlekshistoria

Inga kommentarer: