23 mars 2021

Lördag i Göteborg

Lördag förmiddag gick Arwid, Lo och jag ut. Här är Arwid och Lo på väg ner i hissen till entréplan. Lo ville ha på sig sin älsklingsmössa "Gubben" idag, samma mössa som Lo:s mamma Lotta hade när hon var liten. 
Vi gick först till Kryddhuset där vi köpte te. Jag kunde äntligen köpa det goda teet "Studio 54", köpte även Earl Grey De Luxe m.m. Sedan gick vi till en lekplats.

Här är Lo vid gungorna på lekplatsen i Gubberoparken.
Kul att gunga för både små och stora =)

Sedan dags att gå hemåt, Lo åt sin lunch och sedan dags att sova i vagnen. När Lo sov gick vi en promenad till Adam. På vägen dit stannade vi på "Holmens marknad" som är en stor Second Hand-butik i Gamlestaden. Arwid och Lotta köpte några tallrikar och muggar, jättefina. När vi kom fram till Adam på Måns Bryntessonsgatan var lunchen klar, bara att sätta sig vid dukat bord och äta. Efter maten drack vi kaffe och åt goda bullar. Mysigt att vara i Adams lägenhet. Sedan dags för promenad tillbaka.
Här går vi på Måns Bryntessonsgatan när vi varit hos Adam. På vägen tillbaka stannade vi på en mysig lekplats vid Bunkeberget.
På lekplatsen fanns en kul gunga i linbana =) Lo får sitta i pappa Arwids knä, mamma Lotta och Adam hjälper till.
Nu bär det iväg...
... i full fart =)
Resten av lördagen var vi alla hemma hos Arwid, Lotta och Lo. Vi hade lördagsmys i soffan med Lo, Lotta poppade pop-corn, vi tittade på Babblarna och Kompisbandet bl.a. Sedan dags för Lo att sova och sedan supergod middag för oss övriga. Vilken mysig och fin lördag!

Inga kommentarer: