25 december 2021

Julafton och juldagen 2021

Igår på julafton, mellan frukost och lunch, gick Adam och jag en promenad i skogen utanför oss. Så kul att vi fick se två älgar samtidigt. Hann ta en bild innan de försvann in i skogen. 
Skönt med en promenad i skogen, sol, minus 11 grader och snö. Vackert!

Mor och son på julaftonspromenad =) När vi kom hem åt vi julmat, sedan kaffe på maten och Kalle Anka på TV. Efter det gick vi en trappa ner till julgranen och öppnade våra julklappar. Sedan pusslade vi och så var det dags för lite kvällsmat. Efter maten drack vi te och åt resterna av tårtan. Proppmätta gick Adam och jag ut på kvällspromenad + varsin åktur i pulkabacken.
Ja, det var julafton 2021 =)
Även idag gick vi en promenad i skogen. Vi tog bilen en bit och parkerade intill
en annan skog, där vi gick mycket förr när Arwid och Adam var små. Adam har också cyklat mycket MTB i den här skogen.
Det blev en
riktigt lång och härlig promenad. Vackert som ett julkort i skogen!
Kul att gå i skogen, prata och
vara tillsammans.
  
Vi hittade ett gammalt minne i skogen vid "kultbacken". Det tog en stund innan vi hittade den men efter en stund låg den bara där, lite
översnöad och mossig, lika fin som förr.
Det var en härlig vinterpromenad på juldagen 2021. Kul med prat om gamla minnen och vara tillsammans. Resten av dagen har vi ätit, till lunch åt vi resterna av julmaten, sedan kaffe på maten och resterna av tårtan som nu är slut. Vi har pusslat igen, relaxat och tagit det lugnt. Ikväll äter vi soppa och sedan ska vi ut kolla månen.
Ha en fortsatt fin helg allesammans! Ta hand om Er själva och varandra!

Inga kommentarer: