30 maj 2024

Vaccinering, vacker vallmo, vaniljsås, vegetariskt och varmhjärtad vardagstillvaro

Igår förmiddag hade jag ett arbetspass med vaccineringen. Tycker det är kul att gå upp tidigt, äta frukost, göra mej i ordning  och sedan cykla iväg till jobbet. Gav några doser vaccin mot bältros. Nu är jag ledig i juni sedan några arbetspass i juli.

Igår eftermiddag och kväll var jag hos Arwid, Lotta, Lo och Tuva. Vi började med fika och Arwid hade gjort en supergod rabarberpaj med vaniljsås. På kvällen åt vi jättegod vegetarisk kebab. Däremellan lek och mys med Lo och Tuva. När barnen nattades tog jag hand om efterarbetet i köket. Innan jag cyklade hem till mej satt vi i sofforna och pratade en stund. En jätte-mysig eftermiddag och kväll! Nu dröjer det lite innan vi ses igen.

Idag är det åska och regnskurar här. Jag är inomhus och fixar med lite av varje i köket. Det är också mysigt, på sitt sätt. 

Tänker ofta på hur glad jag är över att jag är här där jag är, att jag tog mig hit. Tacksam över att jag hade tillräckligt med kraft och mod att genomföra flytten hit, tacksam över alla i min närhet som stöttat och på olika sätt hjälpt mej göra det möjligt.

Dagens bilder tog jag igår med mobilen i Arwids och Lottas trädgård. Visst är det en ljuvligt vacker vallmo? 

Inga kommentarer: