02 augusti 2009

Några timmar på stranden

Igår packade vi korgen som J fick i födelsedagspresent och åkte till favoritbadplatsen vid Vättern. Då bilden togs hade vi redan ätit upp allt som vi packat med oss.
Lite moln, ganska mycket sol och +21. Vattnet var tyvärr isande kallt så det blev inget bad.

Det är något alldeles speciellt med den här platsen. Oftast lugnt och skönt, mycket vackert med himmel, vatten, sand, stenar, gräs och blommor.
Det enkla är oftast det finaste. Här är några stenar på sandstranden som naturen skapat själv.
Det var skönt att ligga på stranden och titta på molnen.
Jag hoppas att det inte var sista stranddagen i år. Nu är vår semester slut. Det känns lite sorgligt på ett sätt men samtidigt är jag glad för mitt jobb och mina jobbarkompisar. Jag ska träna på att säga nej då det blir för mycket och att framför allt vägra låta stress och jobb påverka min fritid.
Jag hoppas att du som tittar in här har en trevlig dag. Skriv gärna en kommentar, så jag vet vem du är som hälsar på i mitt liv.

3 kommentarer:

Anne-Lie sa...

Härligt att ta sig en dag vid stranden - jag har inte varit vid stranden en enda gång denna sommaren;-)) Var dock nere vid klipporna i Kungshamn när grabben badade men då ägnade jag mig åt att fota!

Idag handlar det om att förbereda sig inför arbetsveckan. Matlista skrivas, mat inhandlas, tvätt och städ! I morgon startar arbetet igen - men jag är glad att jag har ett arbete att gå till!

Ha en bra dag!

S o F sa...

Tack för fina bilder av/från vårt underbara Sverige!
Varje gång jag närmar mig Vänern så förundras jag över hur stoooor sjön verkligen är. Det känns som att komma till havet.
"Där är det skönt att vara..."

Lycka till med jobbstarten och bevarandet av en lugn känsla - inuti...!

promenader på landet sa...

Hej! Härligt med picknick på stranden! Jag går gärna en kväll i veckan men jag kan bara i kväll eller i helgen. Vi ska ha fest för grannarna på torsdag och onsdag blir det Skge marken en sväng. Kram ia