07 september 2009

Stockholm - Tokyo

Vi åkte från M-by igår morse vid 07-tiden. Här har vi stannat i Nyköpings Bro för att gå toa och äta egen matsäck. Det smakar alltid lika gott med eget kaffe i termos och smörgås. T.om. A och H hade god aptit.
Vi kom fram till Arlanda vid 10-tiden, så vi hade gott om tid. På vägen till Arlanda satt A och H i baksätet och tränade japanska.

Här ska det checkas in men inte förrän efter kl. 10.30. Här kramade vi om varandra och sa hejdå. Adam är till höger och kompisen H bredvid. Först ska de flyga till Köpenhamn och därifrån till Tokyo.


Från Arlanda åkte vi till hotellet i Stockholm. Hotellet låg i närheten av Hedvig Eleonora kyrka. Därefter åkte vi och hälsade på min sambos barn. Först till den yngsta som bor i Bromma.

Sedan åkte vi vidare till "nr 2" som hade tillgång den här fina utsikten i sitt boende. Den äldsta träffade vi på Strandvägen lite senare på kvällen.

Vi passerade Gamla Stan...


gick förbi slottet...


Här är Nybrokajen

och här är Dramaten.


Idag har vi hunnit med lite shopping. Här har vi en favoritaffär med "köksprylar" på Odenplan.


Vi var också på Bruka som jag tycker hemskt mycket om. Det blev ytterligare några affärer innan vi åkte hem igen.
På förmiddagen idag fick jag ett efterlängtat sms från Adam där han skriver att resan gått jättebra och att de kommit fram till kompisen T i Tokyo.

1 kommentar:

♥ Fyra årstider sa...

Vad spänannde och vad stolt du ska vara över honom.
Kram Lotta