10 oktober 2020

Fredag och lördag

Igår hade jag en härlig och aktiv fredag här hemma. På förmiddagen en rejäl städning, mattorna skakades och vädrades, svabbade golven, städade badrum x 2. Efter lunch utedag i trädgården där jag gjorde fint inför hösten. Så skönt att jobba med kroppen och att vara utomhus i flera timmar, underbart. Skönt att komma in sedan och ta en dusch. Därefter videosamtal med Arwid och Lo, alltid lika roligt. Lo visar sina dockor och så vill hon att jag visar mina gamla dockor. Hon pratar och berättar väldigt mycket, Arwid får förklara för mej ibland för jag förstår inte allt vad Lo säjer =) Åh, vad mysigt!

Sedan en underbart god middag tillagad av sambo J. Lite senare ringer Adam och vi pratar länge. Adam är i Linköping i helgen för att vara med på kompisen Kristoffers bröllop.

Idag efter frukost gjorde jag ett  långt och välbehövligt yogapass. Efter lunch åkte vi mot Väderstad. Hade tänkt ta en fika på Centralkonditoriet där men det var lång kö utanför och det började regna. Gick i stället till några små mysiga butiker där, verkligen fina butiker, speciellt butiken Väderstad Byggnadsvård som är återförsäljare för Gysinge. Där köpte jag en liten kvast som jag kommer att använda i trädgården. Sedan åkte vi hemåt, stannade på ICA och köpte lite gott till fika (som kompensation för uteblivet besök på konditoriet i V-stad). Åkte hem, tände brasa och fikade. Mysigt!

Två lediga dagar kvarstår, sedan åter till jobbet på tisdag, känner mej redo ;)

Dagens bilder är från "arkivet".

Inga kommentarer: