15 oktober 2020

Gärdesgård och trädgård

Har ni sett vad fint det blir när lekplatsen utanför oss hägnas in med en gärdesgård. Kanske är det vår gärdesgård som inspirerat ;) Det blir superfint i alla fall och passar in helt perfekt i vårt område. I bakgrunden ser vi pulkabacken som kommunen anlagt.
Lekplatsen ligger i en korsning och pga husbyggen är det ofta tung trafik i området. Det blir mer tryggt och säkert för barnen när lekplatsen blir inhägnad, risken att de springer rakt ut på gatan minskar tack vare gärdesgården. Dessutom blir det lite avskärmning mellan lekplatsen och oss. 
Här ser vi vår gärdesgård som nu har "några år på nacken". Vår gärdesgård byggdes för sex år sedan d.v.s. år 2014, den har åldrats men är fortfarande fin. 
Jag har planterat höstväxter i krukorna idag, ser att jag spillt lite jord på garageinfarten....
Idag på förmiddagen åkte vi till IKEA mest för att köpa en katt till Lo men det blev lite mer shoppat, som vanligt. Passade på att köpa värmeljus, en ny dörrmatta till vardagsentrén och en massa höstväxter till bra pris. Besökte även Arken Zoo där vi köpte kattmat, kattsand och två nya leksaker till katterna =) I eftermiddag har jag varit ute i trädgården flera timmar, har planterat höstväxter, tagit hand om pelargoner som varit ute hela sommaren, njutit av sol och härlig höstluft.
På bilden ser vi vårt fina blåbärsris som växer i en av odlingslådorna.
I morgon kan det bli en utflykt med matsäck och friluftsliv ;)
Hoppas att ni alla har det bra och mår bra! Var rädda om varandra och Er själva!

Inga kommentarer: