27 mars 2023

Nästan för bra =)

Så många Grattis- och Lycka-Till-hälsningar jag fick i helgen efter att lägenhetsköpet blev klart. Är så glad och tacksam över alla ni som hejar på och gläds med mej =) Det är helt fantastiskt med vänner, att ni finns, allt stöd och att ni tänker på mej. Efter allt som hänt har jag förstått att jag har många vänner, många fler än vad jag visste. Är inte det fantastiskt?

Nu har jag varit ledig några dagar. Jag har packat och fixat inför flytten förstås. Känner att det som är kvar kan jag inte göra så mycket åt nu. I april kommer förstärkning (Adam och Arwid, kanske även Lotta, Lo och Tuva) och då ska vi gå igenom allt i garage och förråd. Det är också en hel del som är för tidigt att packa ned, det får jag ta tag i de sista dagarna före flytten.

I morse skickade Lotta några bilder med Godmorgon-hälsning från lilla Tuva. Jag blir helt varm i själ och hjärta när det kommer så fina bilder. 

Försöker göra det bästa av sista tiden här i huset, men om jag ska vara ärlig vill jag härifrån nu, det känns inte längre som ett hem. Det finns liksom ingen mysfaktor kvar när det mesta är nerpackat. Tack och lov vet jag att jag kommer härifrån snart, att jag har ett tillfälligt mysigt sommarboende innan jag flyttar in i mitt nya fina hem i slutet av augusti, min tvåa på Granitvägen i Varberg. Det ska bli supermysigt att bo på mindre yta och ni vet ju att jag ser fram mot att få bo nära de som betyder allra mest. Dessutom närheten till  havet, det är nästan för bra =) men det är jag värd efter allt som varit...

I morgon och på torsdag jobbar jag mina sista dagar i Boxholm.

Dagens bild är gammal, tagen i maj 2016  

Inga kommentarer: