22 februari 2021

Sol och vårvärme

Vilket underbart härligt väder idag, som en vårdag i april =) Härligt att vara ledig och kunna njta av fina vädret. Vi åt dagens lunch med kaffe på maten ute på altanen förstås. Ingen blåst idag, solen värmde, vi satt ute i kortärmat och solen tog. Tänk vad härligt det är när solvärmen och ljuset återvänder efter vintermörkret.
Gjorde müsli igår eftermiddag som jag hällde upp i burkar i morse. Tröttnar aldrig på min hemgjorda müsli, kul att även Lo tycker om den =) Lo:s mamma Lotta brukar också göra egen müsli.
Jag kände inspiration till att vårstäda här hemma idag, putsade fyra fönster på övervåningen, duschade krukväxterna och tvättar sovrumsgardinerna (som egentligen skulle behöva bytas ut). Resterande tre fönster på övervåningen putsar jag i morgon.

Det blev även lite trädgårdsarbete i eftermiddag. Tog bort allt granris i krukorna och la det i stället i rabatterna över rosorna. 

En härlig utedag idag! 

Är ledig även i morgon, det blir kanske inte lika fint väder som idag men det gör inget.

Tulpanerna på köksbordet var så super-fina när solen lyste på dem i morse. Därför får de börja och avsluta dagens blogg-inlägg.

Inga kommentarer: