27 februari 2021

Fin lördag med vår-feeling

Vilken fin lördag idag! Gick långa stavgångsrundan i fina vårsolen. Det var många motionärer ute idag och några kommenterade fina vädret när vi möttes. 
Självklart åt vi lunch med kaffe på maten ute på altanen. Det var så skönt att sitta ute i solen, känna värmen och ladda solenergi, underbart. Har bakat en citronkladdkaka i eftermiddag. Vi har ju hand om mor Vera i morgon, hon kommer hit på söndagsmiddag och då brukar vi lyxa till det med en smarrig kaka till kaffet efter maten. Vi provsmakade kakan ikväll =)
Det blev en superfin och vacker solnedgång ikväll. Tog några bilder från fönstret i gästrummet. Man får vara snabb med kameran för de vackra färgerna på himlen ändrar sig fort.
Den här bilden är från igår, tagen av Arwid. Så härligt att hela familjen kan vara ute tillsammans igen. De har varit sjuka alla tre, trodde först att det var "ni vet vad" men det var det inte, det var i stället en riktigt elak magsjuka från Lo:s förskola. Adam har inte träffat dem nu när de varit sjuka så han är frisk =)

Inga kommentarer: