09 april 2021

Badrummet övervåning

Hur går det med badrumsrenoveringen, kanske ni undrar? Jodå, det går sakta framåt. Efter att badrummet på övervåningen rivits blev hantverkarna tyvärr sjuka i Covid-19, därför har arbetet stått stilla ett tag. Igår kom en rörmokare i alla fall och fixade med vatten-rör till nya dusch-hörnan. Tror att snickare kommer nästa vecka och förstärker väggarna och sänker taket. Tror också att även rörmokaren återkommer och gör klart nästa vecka. Vi har räknat med att det tar längre tid än vad man beräknat från början. Det viktiga är att alla blir friska och att det blir färdigt så småningom.

På bilden ovan syns nya avloppsbrunnen i duschkabinen, det kommer att bli en integrerad golvbrunn sedan när det är klart, som på bilden nedan (lånad från kakelgiganten.se). I badrummet på övervåningen tar arbetet lite längre tid eftersom det ska bli en duschkabin i stället för badkar och vattenledningarna måste flyttas lite. Pga snedtak kan inte duschen vara på samma plats som där badkaret var. 

Skönt med helg nu! Hoppas det slutar blåsa, längtar ut till trädgården i solen. På söndag har vi hand om mor Vera, vi tar nog hem henne till oss på söndagsmiddag.

Ha en fin helg allesammans! 

Inga kommentarer: