21 april 2021

Tak och golv

Nu är taket i badrummet färdigmålat. Jag trodde att det bara var att spackla och måla men det har spacklats x 2 och sedan målats x 3. Taket ser grått ut på bild men det är vitt förstås.

På golvet utanför badrummet ser man golvpappen som är fasttejpad på golvet från trappan till badrummet, det ser likadant ut från groventrén till trappan. I trappan har vi ett stort täckande skynke (som hantverkarna haft med sig) som vi tar bort när hantverkarna har gått hem för dagen och lägger sedan ut det igen varje morgon. Vet ni vilka som älskar att ligga sova i detta hemska skynke när vi tar bort det från trappan och lägger det i en stor hög i arbetsrummet? Jo, katterna Ulla och Sara älskar  att ligga och sova på detta väl använda och smutsiga skynke... 

I morgon ska golvet spacklas, sedan ska värmeslingorna läggas och på fredag flytspackel. Vi har snedtak med takfönster i badrummet, det syns inte så bra på bild. Blir nästan lite yr av den här bilden...
Ja, arbetet i badrummet går framåt, det händer något nästan varje dag. När badrummet på andra våningen är klart börjar arbetet med vårt andra badrum på entréplan. 

Idag har jag jobbat igen =) Lite blandat arbete idag, kul med omväxling. I morgon får jag hämta mina nya glasögon, det gick verkligen snabbt.

Ha det så bra allesammans!
 

Inga kommentarer: