22 maj 2021

Mera badrum och var vi fick inspiration

Nu är duschväggarna på plats i nya dusch-hörnan. Duschen ligger kvar i förpackningen, kommer att monteras nästa vecka =) Dimbara spotlights i taket är monterat och klart, lyser fint med behagligt ljus. 
Här under spegeln ska det vara en bänk med lådor. Ska ställa en stol här sedan när allt är klart. Tanken är att man ska sitta på stolen vid bänken och se sig själv i spegeln =) 

Ungefär så här ser bänken ut som ska vara under spegeln. Min bänk eller sidoskåp som det heter blir 80 cm bred, djup 45 cm och höjd 25 cm. I bänken finns lådor för förvaring. Bilden ovan har jag lånat från Svedbergs, serien heter DK.

Tvättställ med underskåp på plats och handdukstork till höger. Tycker att de ljusa trämöblerna mjukar upp känslan i badrummet. Möblerna är är enkla, känns lugna och harmoniska.
Vill också berätta att vi hämtat inspiration till vår badrums-renovering från bästa inredarna Arwid och Lotta. Här kommer några bilder från deras fina badrum. De gjorde en stor badrums-renovering hemma hos sig i somras.
Vita väggar och trämöbler i badrummet. Arwid och Lottas kakelplattor är lagda omlott, våra kakelplattor är lagda rakt.
Wow, kolla vad fint de har det! De har Hexagon-klinker på golvet. Snyggt också med en vägghängd toastol. Inte så konstigt att vi blev inspirerade till badrumsrenovering när vi såg hur fint det kan bli.
Du vet väl att du kan klicka på bilderna om du vill se dem i större storlek!
Nu önskar jag Er alla en underbart fin Pingstafton!

Inga kommentarer: