24 juli 2022

Några dagar i juli

I morgon kväll kommer Arwid och Adam hit och stannar några dagar. Eftersom kylskåpet nästan var helt tomt i morse började jag dagen med att handla på ICA, fick storköpsrabatt idag =) Känns bra sedan när kylskåpet är välfyllt igen, speciellt när det kommer besök. Har också gjort lite matplanering inför veckan. 

I eftermiddag gjorde jag färsbiffar med fetaost, några åt jag till middag sedan och resten hamnade i frysen. Till dessa biffar åt jag min egenodlade potatis, tzatziki kryddad med egen vitlök, lite egenodlad sallad och ett glas kranvatten. Efter maten gick jag en promenad med stavarna, det var hemskt längesedan sist. Kändes som att både kropp och själ blev glad av gå med stavar igen =) På väg hem från promenaden ringde Lo, så kul och mysigt att ses och prata lite. När jag kom hem plockade jag mynta och citronmeliss som jag gjorde en kopp te av.

Igår ringde min barndomsvän Maria G och idag ringde en tidigare "kund" som ville beklaga det inträffade och höra hur det var med mig. Ja, ni är många som bryr er och tänker på mej, det betyder mycket och känns fint. 

Dagens bild är från förra sommaren, hoppas nu komma igång med att fota nya fräscha blder...

Inga kommentarer: