09 juli 2023

Härlig sommardag med trevligt sällskap

Idag kom mina vänner Maria och Mats och hälsade på. De bor i Mölndal och har ungefär en timmas resväg hit med bilen. De parkerade bilen här på Vindavägen och sedan gick vi ned till badbryggan på piren för vi var badsugna alla tre. Havet var svalt och skönt idag. Efter badet gick vi till Joels Brygga där jag hade bokat bord för sommarlunch. Här på bilden är jag i entrén till restaurangen.

Restaurangen Joels Brygga är en favorit, alltid god mat, alltid trevlig och vänlig personal, ligger alldeles vid havet, alla bord har havsutsikt. Idag åt vi havets Wallenbergare och jag drack en alkoholfri torr äppel-cider, som vanligt utsökt gott alltihop. Bilden ovan  har jag lånat från Joels Brygga.

Efter lunch gick vi till "Kaffeboden" på stranden där vi köpte glass och kaffe. Sedan vidare till snäckstranden där vi satt på klipporna i solen och Maria badade igen i havet. Framåt sen eftermiddag gick vi tillbaka, jag visade mitt lilla "sommarboende" för Maria och Mats och jag visade även Arwids och Lottas fina hus. Sedan åkte de hem till Mölndal igen. Som vanligt var det jättekul att träffas och det har varit en jättetrevlig och rolig dag en fantastiskt fin sommardag vid havet.

Ikväll har jag vattnat i trädgården här och även vattnat hos Arwids och Lottas grannar. Nu sitter jag i uterummet som har behaglig temperatur nu. 

Inga kommentarer: