25 november 2023

Långväga gäster på besök

Åh Gud så skönt med sovmorgon i morse =) Pigg och utsövd fixade jag lunch till dagens besök, mina långväga gäster som kom med husbil från södra Spanien på väg hem till Motala. Vid 11.45 rullade husbilen in här och parkerade på gästplatserna. Så roligt att äldsta syrran med man kom och hälsade på idag.

Jag fick en superfin inflyttningspresent, se bild ovan. Innan vi satte oss vid bordet för att äta visade jag mitt nya hem. Härligt att vara tillsammans, sitta och prata. Kul att höra hur de haft det på sin två månader långa resa i sol och värme. Vi pratade också lite om mej och mitt "nya" liv, att jag de senaste 18 månaderna haft många stora livsavgörande beslut och varit med om en väldigt stor omställning i livet, att allt detta påverkat mej på olika sätt, att jag nu äntligen kan pusta ut och bara ha det bra. Ja, vi hade mycket att prata om. Efter maten satte vi oss i sofforna, drack kaffe på maten med liten hembakad kaka.

Framåt eftermiddagen var det dags för syrran med man att köra den sista etappen på resan, från Varberg och hem till Motala. 

När de hade åkt ringde Adam, vi bestämde lite om julhelgen, resa, hyra bil, m.m. Sedan gick jag ut på en långpromenad i vacker men lite kylig solnedgång.

Blir nästan som berusad av allt fint och vackert jag får uppleva här. Tänk att jag bor här och får njuta av alltsammans. 

Känner mej så tacksam och glad över mitt liv. Men, det är ju precis så som vi pratade om på lunchen idag, inget har bara blivit så här av sig självt, det har varit många stora livsavgörande beslut att ta samtidigt som jag gick igenom en fasansfull tid i livet. Nu efteråt är det faktiskt svårt att förstå hur jag klarade det, det krävs ju ändå en hel del handlingskraft, mod och en beslutsfattande förmåga under samtidig press, stress och oro. Men... jag klarade det och det senaste halvåret har det enbart varit positiv, rolig och spännande förändring i mitt liv.

Hoppas att alla mina fina blogg-besökare har det bra! Kom ihåg att ta hand om er själva och varandra! Se till att ni har det bra och kan njuta av livet!   

Inga kommentarer: