12 november 2023

Rolig, fin, mysig och innehållsrik helg

I eftermiddag var Arwid, Lotta, Lo och Tuva här. Jag bjöd på lite fika-buffé och sedan var det lek med Barbie, mys och prat. Så mysigt och roligt!

Härligt med stora bordet där alla får plats. Några tavlor står och väntar på att få komma upp på väggen men annars är allt i ordning här nu.

På dagens fika-buffé serverades små mini-mackor med ett salladsblad, ost och gurka, äppelpaj med vaniljsås gjord på havre, chokladbollar 2.0 gjorda på dadlar, havregryn och kokosolja bl.a., choklad-doppade kokostoppar, citronkakor och mini-biskvier. Kakor och paj hembakat =) 


Arwid, Lotta och jag pratade om nästa helg, när Adam kommer hit, att det skulle vara kul att åka till julmarknaden på Vallarna i Falkenberg. Alla får ju inte plats i bilen men någon av oss kan ta tåget. Julmarknaden i Falkenberg utlovar halländskt hantverk blandat med lokal mat av högsta kvalitet. Dessutom har de en massa kul för barnen.
Bilden ovan gäller 2022, årets marknad är 18 - 19 november

Igår hade jag en heldag tillsammans med vännen Maria G. Hon kom med tåget från Mölndal vid 11.30. Vi gick en runda på torget, kollade i bokhandeln och lunchade på Café Mignon. Sedan gick vi hem till mej och fikade, därefter promenad till havet. Framåt kvällen åkte Maria hem till Mölndal igen. En mysig dag!

 I morgon är jag ledig, har bokat tvättstugan på förmiddagen. På tisdag jobbar jag 8 - 12, onsdag 8 - 17 och fredag 8 - 16.

Nu vet ni hur jag har det! Hoppas att alla ni därute också har det bra och att ni allesammans får en toppen-fin vecka! Stor kram till Er alla från bloggerskan!

Inga kommentarer: