08 januari 2024

Januari-firandet har börjat

Igår var vi i Göteborg och grattade Adam. Arwid och familjen kom och hämtade mej vid 9.15. Först åkte vi till en fin och rolig lekplats i stadsdelen Kviberg. Jag tog inga bilder där, det var lite för kallt. Lekplatsen var stor och fin med gungor, linbana, studsmattor, rutschbanor, karusell och klätterlek. Efter lekplatsen åkte vi hem till Adam.

När Adam öppnade sin dörr för oss sjöng vi "Ja må Adam leva, ja må Adam leva, ja må Adam leva uti hundrade år", hurrade och överlämnade paket. I köket var det framdukat och på spisen stod en ljuvligt god fisksoppa. Först fick Tuva äta egen lunch och när hon sedan sov i sin vagn på balkongen åt vi övriga. En ljuvligt god fisksoppa som sagt, passade väldigt bra denna lite kyliga dag.

Efter maten satt vi i Adams vardagsrum, drack kaffe på maten med jättegod biskvi och Adam öppnade sina paket. Innan vi åkte hemåt var vi alla ute på Adams gård en stund där Lo och Tuva åkte i rutschbanan. Vilken fin dag, så mysigt att fira Adam och vara tillsammans!

I morse gick jag min motionspromenad inne i staden, hade ett ärende till den norra delen av Varberg. Kul att se lite nya omgivningar här.

På fredag är det Lottas examensdag och på tisdag i nästa vecka fyller Arwid. Det finns mycket att fira i januari =)

Hoppas att alla ni därute också har det bra! 

Kram från Kerstin

Inga kommentarer: