24 januari 2024

Mysdag

Igår hade jag en super-härlig mysdag med de här två små tjejerna och deras mamma Lotta (som hade en ledig dag efter helgens arbete). Jag hade lunchen i stort sett klar då de kom, hade också fixat dessert och kaka. 

Här på bilden får jag hjälp i köket. Både Lo och Tuva har hämtat varsin stol att stå på vid diskbänken. 

Alla bilder i dagens inlägg är tagna av Lotta

Efter maten kom Barbie och Skipper fram, vi lekte, satt och pratade, Lotta och jag drack kaffe på maten. Sedan var det dags att ta på alla kläder och gå ut till lekplatsen på gården utanför.
Alla tre åker rutschbana samtidigt. Det här är den lilla rutschbanan, mina fötter når nästan marken när jag sitter högst upp.
Woops, nu bär det iväg =)
Efter nästan 1 timma på lekplatsen var det dags för Lotta, Lo och Tuva att åka hem till sig. Vilken mysig dag! Älskar detta, att vi kan ses och  vara tillsammans lite spontant och när det passar. 

När jag kom in till mej fixade jag i ordning lite i köket och satte igång diskmaskinen. Sedan bytte jag om och gick ut på en lång motionsrunda. Det började skymma så jag gick på nya promenadvägar i staden.

På kvällen gjorde jag mitt yoga-pass och sedan såg jag ett avsnitt av "Lerin på Lofoten".

Vilken fin och mysig dag!

Nu ska jag ta tag i min strykhög och samtidigt lyssna på senaste avsnittet i Food Pharmacy-podden, det handlar om att träna din hjärna.

Önskar Er alla en fin onsdag!

Kram från Kerstin

Inga kommentarer: