27 januari 2024

Vilken härlig dag!

Började dagen med en promenad till staden efter frukost. Kollade några butiker och köpte blommor på torget, tulpaner, penséer och pärlhyacinter. Har aldrig tidigare köpt penséer redan i januari, men nu har jag planterat dem i kruka på min inglasade balkong. Blir det för kallt kan jag enkelt bära in dem. Härligt i alla fall med lite vår-feeling!

När jag kom hem från staden ringde Arwid och sa att Lo gärna ville komma till farmor en stund när han skulle handla på Colorama. Efter c:a 5 min. ringde det på dörren och där stod Lo som hade gått upp själv i trapporna och ringt på. (Arwid väntade kvar på nedre plan och kollade att allt gick bra.) Lo och jag lekte först med Barbie och Skipper, sedan satt vi vid bordet och ritade, sedan satte Lo upp teckningarna på en vägg i mitt sovrum. När vi var i sovrummet ville Lo kolla på mina gamla smycken m.m. och sedan kom Arwid.
När Arwid var på Colorama köpte han färg till mej också eftersom jag ska måla i hallen omkring ytterdörren. Han hjälpte mej också att dra bort några plugg som satt i väggen. På måndag drar jag igång måla-hall-projektet. Behöver först spackla och sandpappra lite innan målningen.

Här ser man att hallen behöver lite färg på väggen. Den förra ägaren avslutade målningen mitt på väggen och det ser inte bra ut. Den vita väggen känns kall och hård och behöver mjukas upp med lite matt beige, samma färg som i vardagsrummet. Efter målningen kan några tavlor hängas upp på väggen, det ser lite kalt ut nu.
Häromdagen köpte jag en liten skohylla till hallen som passade perfekt på den lilla ytan mellan dörr-matta och garderob.

Nu har jag precis pratat med Adam en stund. Allt var bra och han skulle precis börja träna när jag ringde.
Hade tänkt ringa till några vänner idag men det hann jag inte... i morgon kanske.

I morgon tar jag cykeln till Arwid och Lotta efter lunch och då ska jag hand om Lo och Tuva en stund. Lotta jobbar och Arwid ska ha årsmöte med samfälligheten.

Önskar alla mina fina bloggbesökare en mysig lördagskväll!
Kram från Kerstin  

Inga kommentarer: