15 juli 2021

Blommor, konstverk och kvälls-utflykt

Äntligen en blommande Zinnia =) Jag har ju satsat lite mer på blommor den här odlingssäsongen men det går lite trögt... Ringblommorna blommar sedan några veckor, Zinnia och luktärt har börjat blomma denna vecka. Rosenskäran har knopp men vill inte slå ut i blom. Minisolrosorna är verkligen mini, varken knoppar eller blommor än. Dahliorna växer i slow motion men kanske antydan till någon enstaka blomknopp. Hoppas på blomning långt in på hösten sedan. 
Igår kom de här fina bilderna från Lotta. Adam, Arwid, Lotta och Lo är på semester tillsammans några dagar nu. Igår var de på Carl Larsson-gården och Lo fick prova på akvarell-målning där. Ser ut som hon redan kan det där med att måla tavlor =)
Här har vi konstnären framför sin akvarell-målning, ser ut att vara mycket nöjd med sitt konstverk. En abstrakt spontanism i en polykrom harmonisk helhet ;) Jag önskar mig denna tavla när jag fyller år!

Snart åker vi iväg på en liten kvälls-utflykt, vi inväntar något svalare utomhustemperatur. Vi har med kvällsmacka, Loka, filt och kamera.

Inga kommentarer: