18 juli 2021

Blomsterskörd, soffa, semester

I morse videosamtal med Arwid och Lo, de kom hem till Göteborg igår igen, alla tre. Mysigt och kul att ses och prata lite. De hade mycket att berätta om sin 18 dagar långa road-trip som började här hos oss. Adam fortsatte sin resa vidare till kompis i Gävle i fredags, idag är han på väg tillbaka till Göteborg.

Sedan kom vännen Maria och vi gick motionspromenad i Carlslundsrundan. Efter promenaden satt vi och pratade en stund i vår trädgård och drack varsitt glas vatten.

Har fixat med lite av varje i trädgården både igår och idag. Nu börjar luktärter, rosenskära och zinnia slå ut i blom, ringblommor kan jag plocka varje dag nu. Satte dagens blomsterskörd i Klong-vasen.

På tisdag blir det utflykt till Norrgavel i Lammhult. Vi har tänkt att köpa ny soffa och vill gärna ha  träsoffa med fluffiga och sköna kuddar. Vi vill se hur sofforna ser ut i verkligheten och vi vill också provsitta innan vi bestämmer oss.

                              
Soffan som vi har nu köpte vi hösten 2011 då vi bodde i lägenheten på Bondegatan. En hörnsoffa som har varit fin och bra på alla sätt i 10 år, men den har blekts och blivit tråkig i färgen. Nu ska vi
inte köpa hörnsoffa igen utan vi tänker två lite mindre soffor som ska stå mitt emot varandra och då behöver ingen soffa stå vid fönstren och blekas i solen.

Soffbilderna har jag lånat från Norrgavel

Ha det bra alla fina blogg-läsare!

Inga kommentarer: