04 juli 2021

Underbart roliga soliga dagar

Vilka härliga dagar vi haft tillsammans med Arwid, Lotta och Lo :) De kom i onsdags och åkte vidare idag. Har verkligen hunnit umgås och vara tillsammans. Vi har varit hemma hos oss och i vår trädgård, 
varit i Skogssjön och badat både fredag och lördag, 
varit på lekplatsen vid ån i Mjölby City och på lekplatsen utanför oss och vi har varit hos mor Vera. Så mysigt att vara farmor, leka och vara tillsammans med den här lilla tjejen =)
Lo har lekt med en av mina gamla dockor och kört omkring henne i dockvagnen. Oj vad vi har lekt, allra mest med dockorna och även med vattenleksakerna i den lilla uppblåsbara poolen.
Skönt att vara vid den lilla poolen i skuggan under äppelträdet. Kul och mysigt att leka, vara tillsammans, prata och även sjunga =)
 
Eftersom Lo och familjen bor i Göteborg kan vi inte träffas så jätteofta men när vi träffas är vi tillsammans hela dagarna i flera dygn.

Lo såg en sopkvast och tyckte att vi skulle sopa stenarna, jag hade den stora och Lo den lilla. Här tar vi en paus i sopandet och äter jordgubbar direkt från landet,
Här sopar vi stenläggningen vid odlingslådorna =)
... och fint blir det. 
När Lo har somnat på kvällen har vi övriga suttit ute och ätit, pratat, njutit av sommarkvällar och haft det bra. Jens har lagat en massa god mat till oss =)
Idag på förmiddagen åkte Arwid, Lo och jag till mor/mormor/gammelmormor Vera. Här är Lo på gården vid Trygghetsboendet där Vera bor.
Vi hade med oss kaffe och fikabröd (banan till Lo), vi var på Veras balkong. Här visar Lo vad hon har i sin lilla väska.
Vera har alltid tyckt om att sjunga och även Lo tycker om att sjunga. Vera började sjunga sången "Har du sett min lilla katt" för Lo. Lo lär sig snabbt och kunde sjunga med i sången. Så rörande fint det var när Vera snart 96 år sjöng tillsammans med sitt lilla barnbarnsbarn 2½ år, båda två med fin sångröst. Arwid filmade den här fina sång-stunden som vi kommer att minnas länge.
- Så roligt att ni kom och hälsade på hos mej idag, sa Vera.
Här är Lo med sin pappa Arwid vid dagens besök hos Vera på Trygghetsboendet.
Efter lunch åkte Arwid, Lotta och Lo vidare. Först till en av Lottas vänner sedan ska de vara hos Lottas föräldrar några dagar. Därefter vidare till Lo:s farfar med fru Bibbi i Örebro och då ansluter Adam till dem. Därefter åker Adam, Arwid, Lotta och Lo upp mot Dalarna i några dagar och sedan hem till Göteborg.
Det har varit supermysigt att ha dem här, helt underbart. Det blir tyst och tomt när de åkt. Nu ska jag "smälta" allt och titta på alla bilder. Om sju veckor åker jag till Göteborg/Varberg och då blir det flytt till Varberg för Arwid, Lotta och Lo. Men innan dess ska jag njuta av sommar, semester och lediga dagar.

Hoppas att ni alla har det bra!

Inga kommentarer: