25 januari 2022

Fixardag

Idag har vi förberett plats i vardagsrummet för de nya sofforna och samtidigt städat lite extra noga. Tog ut mattan som piskades och vädrades. Svabbade golvet, putsade fönster och duschade krukväxter. Där Laminostolen står nu ska en av sofforna stå. Det kommer att bli två soffor som ska stå mitt emot varandra. Ska bli så skönt att inte ha någon soff-rygg mot fönstren längre. Nu kommer det att bli maximalt ljusinsläpp, inget som står i vägen, härligt.
Här har vi hörnsoffan som Jens skruvat isär i tre delar (denna händiga man och mäster-kock, han kan allt). Alla soffkuddarna ligger på hög i hallen. Jag har dammsugit soffan för sista gången idag =) 
Så här får vi ha det fram till fredag kl. 10.15 då Hjärta-till-Hjärta kommer och hämtar den gamla hörn-soffan. Hoppas att de nya sofforna anländer fredag eftermiddag.

I morgon bitti tar jag bilen till Boxholm och jobbar heldag med vaccinationer, jobbar även torsdag. Trivs väldigt bra med nya jobbet, enkelt och lättsamt jobb, trevliga arbetskamrater, vi är i egna lokaler utanför Vårdcentralen, vi sköter oss själva, bestämmer själva när vi vill jobba, inget tjafs ;)

Inga kommentarer: