28 januari 2022

Sluta-på-jobbet-gåvan

Vad härligt med sol idag när jag var ledig =) Så skönt att gå en lång stavgångsrunda på förmiddagen, det var mycket frisk och iskall luft. Resten av dagen lite hemmafix med tvätt och städ. I morse kom två pigga "gubbar" från hjärta-till-hjärta och hämtade vår hörnsoffa. De nya sofforna har inte anlänt än, kanske kommer de nästa vecka... 

När jag slutade på mitt gamla jobb före jul fick jag ett presentkort på 1000 kr på Grafitgrå, en stor fin blombukett och vykort från (nästan) alla jobbarkompisar där de skrivit en hälsning till mig. Skriver här några av dessa hälsningar (fick sammanlagt 21 kort). Är så glad, rörd och tacksam över allt detta!   

"Tack för allt du gjort för VC Mantorp! Lycka till framöver och hoppas att du får det bra som pensionär!"

"Till en fin person! Kerstin, du är en pärla, alltid lugn, klok och stöttande. Tack för alla år vi arbetat tillsammans. Kram"

"Det har varit jättekul och lärorikt att jobba tillsammans med dig. Du har gjort ett fantastiskt bra arbete både inom Astma-KOL-området och som chef. Vi kommer att sakna dig. Misstänker att du kommer att trivas med att styra mer över din tid framöver."

"Kära Kerstin! Jag är så tacksam för dessa år som våra vägar har korsats, så många minnen. När jag kom på intervju och vi träffades först, när du ringde och erbjöd mig jobbet. Jag uppskattar dig högt som person och kollega i ditt lugn och din trygghet, din enorma kunskap och erfarenhet. Jag kommer att sakna dig men önskar dig allt gott." (Kort sammanfattning av en längre hälsning till mig, så fint skrivet) 

"Tack för att all hjälp och kunskap som jag fått av dig. Att du har funnits där för mig som kollega och chef och att du har trott på mig så att jag har kunnat utvecklats som person och i mitt yrke. Njut nu av livet med god mat och trädgårdspyssel. Jag kommer att sakna dig. Kram"

"Tack för förtroendet jag fick, det fick mej att att växa så mycket. Vilken perfekt chef du blev, det var de bästa åren i mitt yrkesliv. VC Mantorp blir aldrig detsamma utan dig. Njut av livet, blommor, barn, barnbarn och Jens. Tack för allt! Kramar!" (En kort sammanfattning av en längre hälsning, så fint skrivet till mig) 

"Tack Kerstin för alla år vi arbetat tillsammans! Du har alltid förmedlat stor kunskap, hög kompetens och framför allt ett stort lugn som medfört ett tryggt arbetsklimat i alla dina olika roller på VC. Nu väntar en ny tid med familjen, barnbarnen, trädgården och fotografering. Önskar dig ett underbart pensionärsliv."

"Jag har alltid upplevt dig som en sjuksköterska med hög kompetens, lugn och tydlighet. Har ibland fått höra att jag är lite lik dig i sättet vilket är en stor komplimang. Njut av pensionen och din familj. Hoppas vi ses snart!"

"Grattis till pensionen! Nu hoppas jag du får njuta av din ledighet. Långa promenader, pyssla i trädgården och fina stunder med Adam, Arwid, Lotta och Lo, och Jens såklart. Du kommer vara saknad på jobbet. Hoppas vi ses framöver!"

"Till Kerstin (Bästa chefen) ! Med mycket kärlek till barn, barnbarn, nära och kära. Hoppas du får det lugnt och skönt! Kram"

Ja, det var några av alla fina hälsningar!

Nu önskar jag Er alla en superfin helg, den sista i januari =)

Inga kommentarer: