15 juni 2023

Sommarlov, sol, bad, bad och bad

Igår morse cyklade vi alla iväg till Lo:s förskola för sommar-avslutning. Entrén var så fint sommarlovs-pyntad och vädret  var det bästa tänkbara. På avslutningen satt barn, pedagoger och föräldrar utomhus på filtar. Vi fick höra sånger och ramsor och vi fick sjunga alla tillsammans. Mysigt!
Lo har haft två år på Montesorri-skolan "Lära för livet" men efter sommaren börjar Lo och Tuva på en annan förskola. Nu är det sommarlov för Lo!

Efter förskole-avslutning var vi hemma en stund innan vi cyklade iväg mot havet och mot den mysiga restaurangen Joels Brygga, där vi firade sommarlov med god lunch. Vi satt ute i solen och åt med den här fina utsikten. Efter lunch var det dags för Lotta att cykla till jobbet.

På eftermiddagen åkte Arwid, Lo, Tuva och jag iväg med bilen till butiken "Krukan". En fin och mysig butik med en massa snygga krukor och annan inredning.
Arwid köpte en jättestor kruka till olivträdet i uterummet och två lite mindre krukor. Sedan en sväng in till stora Coop och sedan hem och fixa middag och natta barn.

Framåt kvällen vid 20.30 cyklade jag till snäckstranden för ett kvällsdopp. 
Så skönt det är att bada i havet, helt underbart. Skönt att sitta på klipporna sedan efter badet.

Magiskt vackert med dessa solnegångar i havet. Tänk att det här är på riktigt, att jag bor här nu, som jag längtat efter det här, länge, och nu är det verklighet, wow.

Efter badet cyklade jag hem, hängde badkläder och handduk på tork. Satt och pratade med Arwid i uterummet. Sedan kom Lotta hem och vi satt i uterummet alla tre en stund och sedan kände jag att det var läggdags för mej.

Har upplevt ännu en helt fantastiskt fin dag med så mycket innehåll. Tack!

I morse efter frukost gick jag motions-promenad mot Södra Näs och tillbaka. Tog dagens bild vid Södra Näs där jag stod på en höjd och såg ut över havet. Efter promenaden badade jag vid snäckstranden, sedan hem och duscha. Resten av dagen idag innehöll mycket lek, skratt, glass m.m. Gjorde pizza-deg ikväll, när Arwid kom hem hjälptes vi åt med pizzorna, som vanligt var alla hungriga och åt med god aptit, sedan jordgubbar med grädde. Ännu en härlig innehållsrik dag idag! I morgon åker Arwid, Lotta och barnen till Göteborg för att besöka Liseberg och sova en natt på det nya hotellet vid Liseberg. I morgon kväll får de sällskap av Adam. Jag stannar kvar här hemma vid havet.

Hoppas att ni har det bra allesammans! 

Kram från Kerstin 

Inga kommentarer: