30 juni 2023

Helt sagolikt vackert

Häromdagen kontaktade jag Ärlebo Bil här i Varberg, som säljer Mazda. Frågade dem om de var intresserade av att köpa min Mazda. Idag var jag där med bilen, de testade och gick igenom bilen och ville gärna köpa den. På måndag sker själva ägarbytet. Känns som ett tryggt och smidigt sätt att bli av med bilen. Känns som en befrielse och lättnad att det här med bilen ordnat sig.

Har städat i mitt "sommarboende" idag, det går snabbt, på 5 minuter är det klart =)

Har bakat små runda "kladdkake-kakor" i eftermiddag, recept finns HÄR. Det är alltid så gott med en liten kaka till kaffe på maten efter lunch och hembakat är lyx.

Ikväll tog jag cykeln till det fina natur-reservatet, parkerade cykeln där och gick sedan en lång promenad utmed havet i kvälls-sol. Alla bilder i dagens blogg-inlägg är från promenaden där.
Satt på stenen här i fårhagen en stund och tittade ut över havet. Det är så vackert, kan sitta och titta ut över havet hur länge som helst. 

Avslutar dagens blogginlägg med ungefär samma text som jag skrev i min blogg för ett år sedan. Lev livet så mycket du kan, lev här och nu, skjut inte upp en massa på framtiden, var glad om du kan och ha roligt, öppna upp och släpp in människor i ditt liv, väx som människa, gör det nu, helst idag. Livet är skört och kan plötsligt förändras från friskt och "normalt" till något helt annat.

Ha det så bra nu allesammans! Kom ihåg att ta hand om Er själva och varandra och framför allt njut av livet!

Kram till Er alla från Kerstin

Inga kommentarer: