20 augusti 2023

Min tid som "inneboende"


Nu är det bara 10 dagar kvar här i mitt lilla "sommarboende". Så roligt och mysigt det har varit att bo här. Tiden har gått ofattbart fort men samtidigt känns det som väldigt länge sedan jag flyttade hit i början av maj. När jag kom hit var jag lite skör och bräcklig efter de senaste årens händelser. Nu har jag haft fyra månader med roliga och innehållsrika dagar tillsammans med de som betyder allra mest, det har varit helt fantastiskt och dessutom läkande. Snart kan jag visa bilder här i bloggen från min lägenhet, det blir kul =)

Härligt att ha bott så nära havet. Många promenader till havet har det blivit och ganska många bad också. Kommer även i fortsättningen bo havsnära som tur är.

Det som också varit kul denna sommar är tiden i köket med matlagning och bakning. Ofta har vi lagat mat tillsammans. Känns bra att vara tillbaka i köket igen.

 
Att bo nära Lo och Tuva, att vara en del i deras vardag, har varit bäst av allt. Här på bilden har jag fått besök av Lo och hennes kompis när de lekt med utklädnings-kläderna.

Ja, det var lite tankar och reflektion över min tid som inneboende hos Arwid, Lotta och barnen =) 

Inga kommentarer: