29 juni 2024

Vänner på besök

Har haft så fina och mysiga dagar tillsammans med vännerna Malou och Ankan här i Varberg. Helt fantastiskt att de kom hit och hälsade på 💛

Vi har känt varandra sedan slutet av åttio-talet då vi arbetade på Mjölby Vårdcentral. Sedan jobbade vi tillsammans på Vårdcentralen i Mantorp i några år. Därefter har vi jobbat på olika arbetsplatser men omkring 2006 - 2007 började vi med att ses en lördag (shopping-lördag) i Linköping två gånger per år. Vi började alltid med en lång-fika, sedan lite shopping därefter lång-lunch och så lite shopping igen. Shopping för oss betyder inte att man handlar en massa utan mer att vi går omkring i butiker och pratar.

I torsdags vid 15-tiden mötte jag dem då de kom med tåget. Efter c:a fem timmars resa klev de av tåget i Varberg. Vi gick hela strandpromenaden i c:a 30 graders värme till Kusthotellet där Ankan och Malou checkade in.

På eftermiddagen var vi hos mej och jag hade fixat afternoon tea bubbel. På kvällen satt vi ute vid Kusthotellet och åt. Framåt 23-tiden vandrade jag sedan över Hästhagaberget och hem till mej.

Igår hade vi vår traditionsenliga shoppingdag men på ny plats, i Varberg i stället för Linköping. Vi besökte en massa butiker och vi shoppade lite. Vi tog en förmiddagsfika på Café Mignon, lunchen intogs på Varbergs Stadshotell. På kvällen var vi hemma hos mej och jag hade fixat lite gott att äta.

Idag har vi lunchat inne i Varberg och nu sitter Ankan och Malou på tåget på väg hem.

Så fina och mysiga dagar vi haft här i Varberg, är oerhört glad och tacksam över vår fina vänskap.

Bilden ovan är tagen av Malou hemma hos mig igår kväll

Nu ska jag åka till Trädgården och jobba ett tre-timmars-pass. Sedan är jag ledig fram till den 17 juli då jag har ett halvdagspass med vaccinering på Läjeskliniken. Ska bli skönt med lediga dagar nu =)

Ha en fortsatt fin helg allesammans!

Kram från Kerstin 💗

Inga kommentarer: