10 september 2024

Lite här och nu och framåt

Det var nog sommarens sista bad i söndags när Arwid, Lo, Tuva och jag badade i havet vid "Ankaret". Den här veckan har börjat med lite mer höst-väder. Igår var det mest inneväder men passade på att göra några ärenden i staden när det  var uppehåll. Annars var jag mest inomhus och jag lagade Lo:s och Tuvas docka som från början var Lottas docka.
Idag har det varit tvätt- och stryk-dag. Har även varit och fixat lite i min odlingslåda. Har massor av gurkor på g, även paprikor och chili.

Här är dockan som kom med liggande sjuktransport i söndags. Dockans högra arm sitter löst och även huvudet. 

Transporten gick bra, tillståndet ganska stabilt ändå vid framkomst. Ordinerades vila och sängläge i väntan på åtgärd.

Jag lyckades faktiskt att laga dockan, både arm och huvud hänger med ett tag till. Den här dockan har ju "några år på nacken" men är väldigt omtyckt av både Lo  och Tuva. Det har lekts väldigt mycket henne. Nu är hon i ganska prima skick.

Nu precis kom sms från chefen på Läjeskliniken. Fick frågan om det är OK att jobba onsdagar och fredagar från mitten av oktober och framåt. Jag svarade att det blir jättebra. Känns väldigt bra med lite jobb inplanerat. Det har varit skönt att vara ledig men... det ska bli kul med lite vaccinations-jobb framöver.

I morgon bitti ska jag för första gången besöka tandläkare här i Varberg. Har inga problem med tänderna, vill bara göra min 1½-års-kontroll.

I morgon kommer Arwid hit på lunch om inget oförutsett inträffar. 

Snart dags igen för mina promenadrundor, förra veckan var det för varmt att motionera, sedan var det för mycket regn och sedan finns inget mer att skylla på ;)

Hälsningar och kram från Kerstin 💗

Inga kommentarer: