03 oktober 2023

Höstrusk och innemys

Cyklade till Arwid på förmiddagen i ett väldigt kraftigt ösregn, men det gjorde inget, det gick bra att cykla ändå. Sedan bytte jag till Arwids cykel med cykelvagn och åkte till förskolan och hämtade Lo. När vi kom tillbaka fick jag lunch och sedan mys i soffan med både Lo och Tuva. Cyklade hem till mej vid halvfyra-tiden och då var det bara duggregn =)
 
Här är bilder från mitt kök, där finns allt jag behöver, förutom en mikro, men har klarat mej ändå i snart fem veckor. Har ett litet bord och två stolar i köket men de kom inte med på bild. Tycker om mitt kök!

På fredag förmiddag ska jag till den privat-ägda Vårdcentralen Läjeskliniken för en träff med chefen där. Jag  har sökt jobb där som timanställd vaccinatör och chefen där vill träffa mej. Hoppas på lite kul vaccinations-jobb framöver. Läjesklinikinen finns på cykelavstånd i Träslövsläge eller Läjet som alla säjer här.

På fredag kväll kommer Adam och då äter vi här hos mej på kvällen. På lördag blir jag bjuden på lunch och därefter tårta hemma hos mej =)

Samtidigt som jag sitter här och bloggar lyssnar jag på "Framgångspodden" avsnitt 724 med gästen Anders Wallensten som är läkare och pratar om intressant ämne.

Det var allt för idag! Ha en fortsatt fin vecka allesammans! 

2 kommentarer:

Anonym sa...

Så fint du har det härliga bilder från ditt nya hem. Vet du Melica var och surfade i Apelviken i helgen, kanske var hon en av ”prickarna” du såg.
Kram från Malou

Kärrans blogg sa...

Ja, jag bor in mej och myser till det i mitt hem. Så kul med en hälsning från dej här i bloggen.

Kram från Kerstin