29 oktober 2023

Livskvalitet på max-nivå

Har inte tagit några blogg-bilder så  därför blir det några bilder från i somras. Härligt att tänka tillbaka på sol, bad och värme denna höstruskiga dag. 

Jag har varit en del hos Lotta, Lo och Tuva i helgen. Arwid har varit iväg på en resa torsdag morgon till söndag eftermiddag. Mysigt att vara tillsammans med Lotta och barnen. Så fint och härligt att vara farmor till Lo och Tuva, så mycket kärlek och glädje.

Nu är jag hemma hos mig igen, det känns också mysigt och härligt. Det blir nog en inne-dag idag, ska städa lite, laga mat och kanske baka något. Funderar på att försöka starta upp en surdeg och sedan sätta mig in i surdegsbak-konsten. Ska ringa till Adam och höra hur han har det, fråga om han vill komma häråt nästa helg. Innan dagen är slut ska jag göra ett yoga-pass också. 

Jag har det verkligen jättebra och lever mitt liv precis så som jag vill och har längtat efter (efter att det blev som det blev). Jag har allt man kan önska sig, känns som jag har max-nivå i livs-kvalitet.

Kram till Er alla från Kerstin

3 kommentarer:

Anonym sa...

Så glad för din skull att du trivs med både lägenheten och omgivningarna. Förstår att det är skönt att ha barn och barnbarn nära ❤️

Anonym sa...

Kommentaren ovan är från Malou. Jag är lite ovan att skriva kommentarer på en blogg 🤣

Kärrans blogg sa...

Tack Malou!
Såg nyss att du också har det jättebra, i sol och värme vid pool-kanten.