14 september 2023

Det är ingen dröm, det är på riktigt =)

Efter frukost gick jag ut på en motionsrunda. Gick först mot Ankaret, sedan utmed strandpromenaden där jag tog dagens blogg-bild. När jag kom fram till stranden Lilla Apelviken tog jag av mig strumpor och skor och gick omkring i havet en stund. Sedan satte jag mig på en sten på stranden och lät fötterna torka innan jag tog på mig skorna och vandrade hemåt. Det är vid sådana här tillfällen som jag kan uppleva en slags overklighets-känsla, när jag undrar om det verkligen är sant att jag bor här nu och får uppleva allt det här fina. Det känns som en dröm. Men... vilken tur att det är på riktigt nu!

I eftermiddag kom Arwid, Lo och Tuva hem till mej. Arwid hade varit och köpt balkong-golv till mej, träplattor som klickas ihop. Arwid och Lo bar upp allt för trapporna. Sedan ville både Lo och Tuva måla i var sin målarbok (som finns här i leklådan). Jag fixade lite kvällsmat till oss och det var supermysigt att ha dem på besök. Så härligt med dessa spontan-besök. Som jag längtat efter att ha det så här i livet och nu är även det på riktigt =)

Ikväll har jag städat och det går snabbt. Härligt när det doftar rent och såpa.

I morgon kväll kommer Adam. Jag möter honom vid stationen, sedan går vi hem till mej och äter. På lördag kommer alla hit på lunch och "arbetsdag". Då ska det klickas balkong-golv, hängas tavlor, gardinstänger m.m. Så bra jag har det!

Hoppas att ni haft en fin torsdag allesammans! Nu passar jag på att önska er en fin och mysig helg! Ta hand om Er!

Kram kram
 

Inga kommentarer: