04 september 2023

Nya vägar

Här kommer några bilder från min promenad igår förmiddag. Efter bara några minuters promenad hemifrån är jag på Hästhagabergens friluftsområde. Bra med kuperad terräng, uppför och nerför =)
 
På bergets topp ser jag Kusthotellet vid Lilla Apelviken. Har bott på hotellet vid två tillfällen, första gången med Jens, Arwid och Adam, andra gången bara Jens och jag.

Här har jag gått ner från berget på väg till stranden vid Lilla Apelviken. Härligt att höra havets brus och andas frisk luft.
Från stranden fortsatte jag mot Subbe Fyr och resterna av det gamla stenbrottet.
Vacker vildkaprifol vid stenbrottet
Sedan gick jag tillbaka samma väg över berget och ner på andra sidan, därefter tre minuter på asfalt och sedan är jag hemma =)
Kul och spännande att vandra på nya vägar, i livet och när jag är ute på motions-promenad. 

För ungefär ett år sedan skrev jag ett blogg-inlägg om "Vägen framåt" och jag citerade då ett tänkvärt ord som jag läst någonstans, "Bli inte rädd när du inte ser hela vägen på en gång, den kommer visa sig steg för steg". Länkar till inlägget HÄR. Då, när jag skrev inlägget hade jag hemskt mycket att ta tag i, jag förstod att det skulle ta tid och att det var ett steg i taget som gällde. Jag drömde om min lägenhet i Varberg med elcykel som enda fordon och med närhet till Adam, Arwid, Lotta, Lo och Tuva. Efter många, många steg framåt, ofta på okända vägar, är min dröm verklighet. Det är en befriande känsla, en enorm lättnad, glädje och tacksamhet samt stolt över mig själv, att jag följde mitt hjärta och vågade.

Idag har jag börjat titta på mina nerpackade tavlor, en kom upp på väggen i hallen. 
Har tvättstuge-premiär idag och det går alldeles utmärkt =)
Har också testat att handla från COOP med hemleverans och nu precis plingade det på dörren och där stod en glad man med mina varor. Nu tror jag att jag har basvaror för att klara mej ett tag, det var sex stora matkassar som kom. Så skönt att inte behöva ta hem allt detta på cykel.
Häromdagen var jag inne på bokhandeln och gick med i "Läslustan 2023 - 2024", 55 olika böcker för 399:-.
Igår pratade jag med vännen Maria W i tfn, så kul att prata, kanske ses vi snart här i Varberg =)
Som sagt, livet rullar på, det är mycket som är nytt och det känns bra =)

Ha en fin vecka allesammans!

Inga kommentarer: