10 september 2023

Lite blandat från min söndag

Åh, vad bra jag trivs i min lägenhet =) Känns som hemma och jag älskar mitt nya hem.

Visar två olika bilder på samma motiv bara för att visa hur bra Lumix är på inomhusbilder, se bilden nedan. Bilden ovan är tagen mad kameran i mobilen
 

Så bra att matbordet med alla sex stolar fick plats i vardagsrummet, där jag också har bägge soffor och soffbordet. 

Så småningom får jag hjälp av Arwid och Adam med gardinstänger, tavlor, stringhyllan, några kroklister. Adam kommer hit nästa helg =)

Här utanför finns en massa odlingslådor där de boende odlar blommor och grönsaker. Jag ska kolla upp om man kanske kan få stå på kö till en odlingslåda, det skulle vara jättekul att ha en sådan. Den här personen som odlat dahlior har verkligen lyckats.

Gick en motionsrunda efter lunch idag. Så kul det är att hitta nya vägar och utforska området här.

I eftermiddag fick jag ett meddelande från Arwid att de är i Svarta huset och jag fick gärna komma dit och samtidigt hämta gardinstängerna. Svarta huset är Lottas föräldrars och Lottas morbröders hus här i Varberg. Arwid, Lotta och barnen var där och klippte gräsmattan och ställde fram soptunnor. Från mej tar det c:a 10 min att gå till Svarta huset. Helt overkligt att jag bor på gångavstånd från Svarta huset nu. Kul att träffa Lo och Tuva en stund, ja, kul att träffa Arwid och Lotta också förstås =) De hade med gardinstängerna som jag tog med mej sedan när jag promenerade hem.

Ikväll tillagade jag kantarellerna jag köpte på torget igår. Det blev kantarell-pasta, recept från Arla. 

Bilden ovan är från Hästhagaberget idag

Inga kommentarer: