20 augusti 2024

De senaste dagarna och idag

Här kommer lite dagboks-anteckningar från de senaste dagarna och idag.

I söndags eftermiddag och kväll var jag tillsammans med Arwid och familjen hemma hos Lottas föräldrar i deras Varbergs-hus. Vi blev bjudna på en ljuvligt god fiskgryta och till dessert fick vi Lottas äppel-päron-paj med vaniljsås. Jätte-mysigt och trevligt! 

 
Igår gick jag min vanliga motionsrunda i strålande sol. På eftermiddagen hade jag bokat tvättstugan. När jag äntligen var klar med tvätten cyklade jag till Kåsa-stranden där jag njöt av kvälls-sol och bad i härliga vågor. Kändes som jag var utomlands! 

Idag efter frukost samma motionsrunda som igår och sol även idag. Har varit i Varberg centrum och hämtat paket. Cyklade sedan till "Blomsterhavet" och köpte några nya gröna växter till köksfönstret, passade på nu när det är 50%. När jag kom hem planterade jag om de nya växterna i större krukor och fortsatte sedan med resten av mina krukväxter. Fint när alla växter fått ny jord och duschats men... vilken röra det blir när man håller på med omplanteringen i köket. Nu har jag röjt upp allt, städat och lugnet har lagt sig.
Har varit ute på gården ikväll och vattnat i min odlingslåda. Plockade med lite blommor, en gurka och en liten paprika.
Idag har jag lyckats få ihop c:a 17000 steg så nu tar jag kväll =)

Hoppas ni har det bra allesammans! Ta hand om Er, på absolut bästa sätt!

Stor kram till Er alla från bloggerskan 💚💛💗 

Inga kommentarer: